Hisztériás rohamot kapott a reptéren Susan Boyle

Forrás: Getty Images / Jeff J Mitchell

-

Boyle attól roppant össze, hogy egyedül kellett volna repülőre ülnie. Az 55 éves énekes hét éve bukkant fel a Britain's Got Talent tehetségkutatóban, első lemeze pedig minden idők legsikeresebbike lett a szigetországban.


Susan Boyle Írországból tartott haza Skóciába, de a reptéren nem volt hajlandó felülni a gépre. Segítségért kiabált, és pánikban telefonált, miközben végigrohant a repülőtéren. A személyzet próbálta megnyugtatni, és egy nyugodt helyiségbe kísérték, amíg a titkára repülőre nem ült Skóciában és érte nem jött.

Az énekesnő egyik barátja azt mondta az újságíróknak, hogy Boyle akkor vesztette el a fejét, amikor rájött, hogy a testvére korábban repült haza a tervezettnél, és így egyedül kéne felszállnia a repülőgépre.

A 2009-es Britain's Got Talent tehetségkutató második helyezettjét első fellépésekor először a zsűri és a közönség is kinevette, de végül második lett. Az előadott versenyszámot, a Nyomorultak című musical I Dreamed a Dream című dalát azóta 167 millióan látták a YouTube-on, Boyle pedig hat lemezt adott ki, amelyek több, mint 19 millió példányban keltek el.