Hiddinkkel nem tud veszíteni a Chelsea

-

Az idényt borzalmas bénázásokkal kezdő kékek simán nyertek a Crystal Palace otthonában, és feljöttek a 15. helyre. Viszont Hazard megsérült.


A brazil (vagy részben brazil) kontingensének köszönhetően a Chelsea magabiztosan, 3-0-ra legyőzte idegenben a Crystal Palace együttesét a Premier League 20. fordulójának vasárnap délutáni találkozóján.


A José Mourinho kirúgása óta Guus Hiddink által irányított együttes számára pedig baljósan indult a találkozó, ugyanis belga sztárját, Eden Hazard-t már a 16. percben le kellett cserélni sérülés miatt. Kész szerencse, hogy a helyére Hiddink egy világ- és Európa-bajnokot tud hadba küldeni Pedro személyében.

Hazard kiesése nem is okozott gondot a Chelsea-nek, fél óra elteltével a brazil Oscar révén megszerezték a vezetést.


Oscar 0-1


Fél óra elteltével, azaz a 60. percben jött egy másik brazil, Willian, és – Oscar közreműködésével – lőtt egy irtózatosan nagy gólt Wayne Hennessey kapujába.


Willian eltalálta 0-2


Diego Costa 0-3


Azaz a három brazil szépen lerendezte a Palace-t, amelyik még így is nyolc ponttal és ugyanennyi hellyel előzi meg a Chelsea-t, amely a Hiddink beszállása óta lejátszott három meccséből egyet megnyert, kétszer pedig ikszelt (Mourinho távozása után egy mérkőzésen Steve Holland és Eddie Newton irányította a csapatot, és a Sunderlan ellen is győztek a londoniak 3-1-re).


Eeedmény, PL 20. forduló
Crystal Palace–Chelsea 0-3 (0-1)
g.: Oscar (29.), Willian (60.), Diego Costa (66.)