Heti Star Wars-pletykák: Cumberbatch nem lesz benne a hetedik részben

Fotó: Deviantart / Umbridge1986-d5jmoni / Deviantart / Umbridge1986-d5jmoni

-

Új sorozattal jelentkezünk: ezentúl minden héten igyekszünk összeszedni, melyek voltak az adott időszak legfontosabb, a Star Wars világával kapcsolatos pletykái. Most például elmeséljük, hogy Harrison Fordot nem izgatja, Han Solo vagy Greedo lőtt-e hamarabb, Benedict Cumberbatch nem nyergel át a Star Trekből a Star Warsba, Marokkó helyett az Emírségekben lesz Tatooine, és állítólag egy ismeretlen színésznő is főszerepet játszhat a hetedik részben.


Han shot first!

Han Solo lőtt először? - Han Solo megformálója, Harrison Ford vendégszerepelt a Redditen, ahol olvasói kérdésekre válaszolgatott. Egész kedélyesen kezdett, egészen addig, mígnem ugyanazokat a kérdéseket kapta, amelyektől harminc éve kiveri a víz. Amikor például az egyik olvasó arra volt kíváncsi, hogy Han Solo vagy Greedo lőtt-e előbb az ominózus jelenetben, azt mondta:
„Nem tudom, de nem is izgat.”
A látottak alapján Ford egy percre sem ugrott ki Han Solo bőréből, a válasza olyan pimasz és nemtörődöm, mintha a koréliai csempész szájából hangzott volna el. Kiderült amúgy az is, hogy Ford nem látta az Feláldozhatókat, pedig a harmadik részben szerepel is.

Ismeretlen színésznő a fedélzeten

Úgy tűnik, hogy Lucas mester nyomán haladnak a Disney-nél is, ugyanis felmerült nemrégiben a pletyka, hogy egy ismeretlen oxfordi színésznő, Maisie Richardson-Sellers akár komoly szerepet is játszhat a készülő hetedik epizódban. Persze a Disney érdemben nem reagált, de ha abból indulunk ki, hogy Carrie Fisher, Mark Hamill vagy Harrison Ford nevét sem nagyon ismerték a Star Wars előtt...


Tatooine az Emírségekben

A Hollywood Reporternél azt is kiderítették, hogy ugyan Tatooine visszatér, de nem Marokkóban építik fel a díszleteket, mint azt korábban hittük, hanem az Egyesült Arab Emírségekben. Abu Dzabiban négyhetes forgatás kezdődik majd május közepén – de nem itt kezdődik majd az egész sztori. Ugyanis nemrég azt is megtudhattuk, hogy már forog a Star Wars! És azt hallották, hogy a Tatooine, lehet, hogy egyenlő Westerosszal? Közös vonásuk mindenesetre van.

Benedict Cumberbatch - Benedict Cumberbatch duplán elkeserítette a sci-fi rajongókat az ausztráliai Sydney-ben rendezett Oz Comic Conon. Bejelentette, hogy sem a Star Wars következő epizódjában, sem a Doctor Who-ban nem fog szerepelni belátható időn belül. Pedig amúgy melózott volna megint Abramsszel – aki a Star Trek utolsó két részének és a Star Wars hetedik epizódjának is rendezője. Elmondta:
„Szerettem volna részt venni JJ új Star Wars-produkciójában, de sajnos ez nem fog megtörténni”.
Amúgy, ha sikerült volna neki, akkor nem ő lett volna az első, aki a két versengő sci-fi franchise között váltogat – itt például nyolc színészt szedtünk össze a Trek Wars-világból. További Star Wars-témájú cikkeinket pedig itt találja.