Hetényi: Mindent újra kell tanulni

Fotó: Getty Images / Getty Images

-

Hosszú betegség után, egy év kihagyást követően lépett jégre ismét a Fehérvár AV19 kapusa, Hetényi Zoltán. A Debrecen elleni, 7-1-re megnyert Magyar Kupa-elődöntőn szerepelt.


Amint arról pénteken beszámoltunk, ismét játékra jelentkezett Hetényi Zoltán, a Fehérvár AV19 és a magyar jégkorong-válogatott 27 éves kapusa. A játékos tavaly áprilisban szerepelt utoljára tétmeccsen, ezt követően vírusos agyvelőgyulladással küzdött, kétszer is volt kórházban hosszabb időre. A pénteki Magyar Kupa-elődöntőn viszont jégre léphetett, erről így nyilatkozott:


Nagyon jó érzés volt újra a jégen lenni, és egyben furcsa is, mert mindent újra kell tanulni, de tényleg nagyszerű volt, ahogy a közönség meg a srácok hozzám álltak és támogattak. Ennél jobban nem is kezdődhetett volna a visszatérésem.


Hetényi szerint hosszú idő telt el, egyik pillanatról a másikra esett ki az egyik legjobb szezonja után. „Örülök, hogy most rendben vagyok. Mindent megteszek, hogy topformába lendüljek, legszívesebben már most abban lennék, de ez nem így működik sajnos” – mondta Hetényi Zoltán. A kapus a drukkereknek is üzent:


Nagyon szépen köszönöm a támogatásukat, örültem neki, hogy ennyire szívükhöz nőttem, és ennyire érdekelte őket a sorsom. Mikor felmentem a jégre, táblákkal, molinókkal vártak, a végén pedig besegítettek a kapuba, meggyőzték az edzőt, hogy betegyen, úgyhogy ha legközelebb játszani akarok, mondom nekik, hogy megint tegyenek ki valami transzparenst.Lájkolj minket a Facebookon!