Hetekre kidőlt a Liverpoolból Coutinho

Fotó: AFP / PAUL ELLIS / AFP / PAUL ELLIS

-

Bokasérülés miatt hetekre elveszítette egyik legjobb játékosát, Philippe Coutinhót az angol labdarúgó-bajnokságban második Liverpool.


A brazil válogatott csatárt a Sunderland elleni, hétvégi bajnoki 34. percében kellett lecserélni, miután összerúgott az ellenfél középpályásával, Didier Ndonggal.


Coutinho, aki az idény során eddig mind a tizenhárom bajnokin játszott, s ezeken öt gólt szerzett, ezzel csatlakozott Adam Lallanához és Daniel Sturridge-hoz, akik szintén sérülés miatt nem állhatnak Jürgen Klopp vezetőedző rendelkezésére.

"Coutinho nagyon jó játékos, hiányát a világ bármelyik csapata megérezné. Ennek ellenére ez nem mentség semmire, mert nem egyedül nyeri a meccseket, hanem csapatként aratjuk a sikereket. Nem keresünk kifogásokat, meg fogjuk mutatni, hogy Phil nélkül is képesek vagyunk nyerni" - mondta a sérülések ellenére is bizakodó német tréner.

A Liverpool kedden este a ligakupa negyeddöntőjében a másodosztályú Leeds Unitedet fogadja, hétvégén pedig a Bournemouth vendége lesz a Premier League-ben.