Helyreigazítást követel Melania Trump

Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain

-

Szerinte nem találkozott a nővel, akit férje állítólag fogdosott.


Donald Trump felesége helyreigazítást követel a People magazintól. Melania Trump, a szlovén származású exmodell bocsánatkérést követel, mert szerinte a férjét szexuális zaklatással vádoló nők egyike nem az igazat mondta. Natasha Stoynoff azt állította a lapnak, hogy 2005-ben Trump nekitámadt a floridai Trump-villában, és fogdosni kezdte őt. Stoynoff azt mondta, azért látogatott a floridai villába, mert riportot akart írni Trumpék házasságkötésének egyéves évfordulójáról. Az incidens után New Yorkban összefutott Melaniával, aki megkérdezte tőle: „Natasha, miért nem látunk téged mostanában?”, majd búcsúzóul átölelte.

Melania ügyvédje szerint viszont „Mrs. Trump nem találkozott Ms. Stoynoff-fal az utcán, következésképpen semmiféle beszélgetésre nem került sor. A két nő nem áll egymással baráti kapcsolatban, de még barátságos viszony sincs köztük. A kérdéses időben, még ha találkoztak volna is az utcán, Mrs. Trump nem ismerte volna fel őt.”

A levélben jogi következményekkel fenyegetik a lapot, ha nem vonja vissza az állításokat. Ugyanakkor az ügyvéd nem tesz említést a Trumpot illető vádakról, amelyeket az elnökjelölt nyilvánosan tagadott.