Házkutatás volt a Kun-Mediátor vezetőjénél

Fotó: MTI/MTVA / Bugány János

-

Dobrai Sándornét még mindig körözik, két lánya viszont ott volt a házkutatásnál. Közben a Kun-Mediátor Utazási Iroda munkatársai jelezték: ők továbbra is dolgoznak, igaz, nem az irodában.


Szombatról vasárnapra virradóra házkutatást tartottak a rendőrök a Kun-Mediátor Kft. vezetőjénél, Dobrai Sándornénál. A Blikk úgy értesült, még vasárnap hajnalban is rögzítettek nyomokat, Dobrai Sándornét pedig továbbra is körözik. A házkutatásnál ott volt Dobrai Sándorné két lánya, Erika és Krisztina is, őket rendőrautóval vitték a helyszínre a szemtanúk szerint.


A két lány évekkel korábban szerepet vállalt a Kun-Mediátor vezetésében, a cégadatok szerint azonban nyolc éve nincsenek benne a cégben. Egy másik családi vállalkozásban, a Múzeumkert Zrt.-ben viszont üzlettársként szerepelnek anyjukkal.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Erika férje, Kemecsi László, a másik cégtulajdonos is Karcagon van már. A botrány kirobbanásakor éppen Olaszországban tartózkodott egy hajókiránduláson.

A rendőrség sikkasztás miatt nyomoz, az eltűnt pénz értéke akár 20 milliárd forint is lehet a károsultakat képviselő ügyvéd szerint.

Közben a Kun-Mediátor Utazási Iroda dolgozói felhívást tettek közzé a Facebookon, ebben azt írják, az utasok megrendeléseinek ügyintézése folyamatban van, a legtöbb utassal a dolgozók vagy az utazásszervező iroda felvette a kapcsolatot.