Hatalmas ingyenes show zárja a nyári vizes világbajnokságokat

Fotó: MTI / Kovács Tamás

-

A vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel.


Hamarosan véget ér a minden idők legjobb vizes világbajnokságát követő 17. FINA Masters Világbajnokság is.

A masters vb-re közel 10 ezer amatőr és élsporttól visszavonult sportoló lérkezett Magyarországra, hogy versenyezzenek.

A masters világbajnokság idején a lelátók és a szurkolói zónák újra megteltek élettel és szurkolókkal. A nagyszerű eseményt pedig méltóképpen búcsúztatják el a hétvégén – írja az Origo.

A masters világbajnokság záróünnepsége augusztus 20-án 19 órakor kezdődik a Margitszigeti szurkolói zóna színpadán.

A kivetítőkön felidézik a masters világbajnokság legjobb pillanatai, majd parádés hangulatú koncertekkel búcsúztatják a sporteseményt.

A szurkolói zóna színpadán nyolc órától a Talamba ütős együttes ad élő koncertet, majd azt estét a Garamy Funky Staff koncertje zárja. Az est műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.

A koncertek után látványos lézershow is lesz.

A programok azonban 21 órakor véget érnek, mivel akkor már elkezdődik az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából megtartott tradicionális tűzijáték. A tűzijátékot egyébként a szurkolói zóna óriáskivetítőjén keresztül is lehet nézni.

A 17. FINA Masters Világbajnokság záróeseményére mindenkit várnak, a legszebb pillanatok visszanézésére, és, hogy ünnepeljék az elképesztő, emberfeletti teljesítményt nyújtó sportolókat, az újjászülető legendákat, az önkénteseket és a leglelkesebb szurkolókat.

Az esemény Facebookon itt érhető el.