Három nőt késelt meg, mert nem tudta elveszíteni szüzességét

-

21 évet kapott az a 18 éves fiú, aki bosszúból akart megölni nőket azért, mert nem tudja elveszíteni a szüzességét.


A porthmouthi 18 éves fiút, Ben Moynihant a bíróság bűnösnek találta abban, hogy három nőt is meg akart ölni. A bíró ítélethozatalakor ugyanakkor azt is elmondta, a fiúnak autista spektrumzavara van, és az eljárás során bizonyította az „empátia teljes hiányát”.


A fiú támadásai tervezettek és előre megfontoltak voltak, a számítógépén pedig hátborzongató és zavarba ejtő dolgokat találtak – mondta a bíró.

Moynihan minden támadása után levelet hagyott a rendőröknek, amelyekben magát csak „boldogtalan faszinak” nevezte. Az egyikben, amelyet egy rendőrségi kocsiban hagyott, gúnyolódik a rendőrségen, hogy nem tudják elkapni, valamint azt írta: „Minden nőnek meg kell halnia, és remélhetőleg legközelebb már a szemüket is ki tudom vájni.”

Egy másikban pedig arról írt: „Mindig, amikor valakit leszúrok, hazarohanok, és szeretem szagolni a kitépett hús szagát.” Ennek a levelének a végén azt kéri a rendőrségtől, hogy kapják el, mielőtt még újabb valakit bántana. Egy még későbbi irományához még egy képet is csatolt magáról.

A fiú tavaly június és július között támadt rá egy 20, egy 45 és egy 67 éves nőre. Mindhárman egyedül sétáltak Portmouthban, egy 12 centiméteres konyhakéssel támadt a szívükre.

Egy videón, amelyet a laptopján találtak, Moynihan azt mondja, azért frusztrált, mert nem tudja elveszíteni a szüzességét. Naplót is vezetett, ebben úgy állította be magát, mint egy sorozatgyilkos.