Három fiatal gyalogost rabolt Tápióságon

-

Erőszakkal autóba tették és nagyon megverték. A rendőrség elfogta az elkövetőket.


Péntek este Tápióság egyik utcájában egy autó húzódott le az út szélére egy gyalogos mellé. Három ember szállt ki belőle. Egyikük, egy 19 éves férfi, odalépett a gyalogoshoz, akit ismert, és megütötte. Ezután társa, egy 23 éves férfi egy madzaggal összekötötte a férfi lábát, a fiatalabb pedig ismét megütötte és megrúgta a védekezésre képtelen áldozatát. Ezután az autóba tették, és elhajtottak vele a Vásártéri hídhoz – írja az origo.hu.

Ott kivették az autóból, az idősebb pedig elvágta a lábán lévő madzagot. A megtámadott gyalogos megpróbált elfutni, de a 23 éves férfi megrúgta, amitől földre esett. A két férfi újra megütötte, a fejét a híd korlátjába verte. Ezután beszálltak az autóba, és elhajtottak. Az nem egyértelmű, hogy társuk, egy 27 éves férfi, hogyan érintett az ügyben, de feltehetően az autót vezette.

A nagykátai rendőrök mindhármukat rövid időn belül elfogták és a rendőrkapitányságra vitték, ahol a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket. Eljárás indult ellenük.