Harmadszor tiltották le Kovács Patríciát a köztévéről

Forrás: Szupermodern Stúdió

-

A Ridikülben szerepelt volna, és a nyomtatott Ridikül című lapban is interjút adott Kovács Patrícia. Szerződést is kötöttek vele, majd a felvétel előtt néhány nappal hívták, és közölték: nem is értik, hogyan gondolhatta a szerkesztő, hogy a színésznőt behívhatják a műsorba.


A legutóbb a Félvilág című tévéfilm főszerepét játszó színésznő a Facebookon írta le, hogyan járt a közmédiával.


"Felkérést kaptam a Ridikülben való szereplésre, elvállaltam. Szerződéstervezet készen, a tévés interjú mellett a nyomtatott Ridikül magazinban is felkértek egy nagyobb interjúra. Ez utóbbit fel is vettük, Karafiáth Orsolya készítette. A címlapfotózásra egyeztettek velem időpontot, jövő kedden lett volna, a tévéfelvétel után.


Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak.

A színésznő arról is írt, hogy harmadszor történik vele ugyanez, korábban két másik, köztévés műsorban való szereplését is az utolsó pillanatban mondták vissza.


Kovács Patrícia hozzátette: együttérez azokkal a műsorkészítőkkel, akiknek ilyen környezetben kell dolgozniuk, és sajnálja azokat az embereket, akiknek ilyen telefonhívásokat kell intézniük.

Posztját azzal zárja, hogy megemlíti: hiába volt sikeres a nézők és a kritikusok körében is új filmje, a Félvilág, a köztévébe egyetlen egyszer sem hívták szerepelni a filmmel kapcsolatban, noha az MTVA támogatta a produkciót.

Korábban többen nyilvánosan állították, hogy le vannak tiltva a közmédiáról, mások mellett Kulka János is tiltólistáról beszélt.