Hanga Ádám a Real Madrid ellen térhet vissza

-

A magyar válogatott kosárlabdázó visszatér a Vittoriához a spanyol bajnokságba.


Az eddig kölcsönben, az Avellinóban kosarazó Hanga Ádám a szezon utolsó meccsén vasárnap hat ponttal, öt lepattanóval és négy gólpasszal járult hozzá csapata varesei sikeréhez (66-73).


Hétfő este írta ki Facebook-oldalára, hogy „irány Vittoria! Célunk a lehető legjobb helyezés elérése a rájátszásra.

Lóránt András, a játékos menedzsere az MTI-nek elmondta, Hanga várhatóan szerda reggelig érkezik meg Spanyolországba, majd jövő héten a Real Madrid elleni összecsapáson pályára is léphet.


A szezon előtt az volt a célom, hogy sokat játsszak és minél hasznosabb tagja lehessek az Avellinónak. Szerepeltünk a...

Posted by Hanga Ádám Online on 2015. május 11.

Az olasz kosárlabda-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában az is eldőlt, hogy Lóránt Péter csapata, a Pesaro jövőre is az élvonalban szerepelhet.


Az adriai csapat vasárnap „kiesési rangadón” fogadta a Casertát, és 80-70-re nyert, így a vendégek estek ki a másodosztályba.

„Januárban azért szerződtettek, hogy segítsem bent tartani a csapatot a Serie A-ban. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült” – nyilatkozta az MTI-nek a magyar légiós, akinek együttese 8/22-es győzelmi mérleggel a 15. helyen végzett a 16 csapatos élvonalban.