Hamilton playboyként készül a címvédésre

Fotó: Getty Images

-

A háromszoros Forma-1-es világbajnok néhány hete kifakadt, hogy a döntéshozók nem kérik ki a versenyzők véleményét a szabálymódosítások előtt, aztán szórakozott egyet a szerelőivel is egy teszten, ráijesztett egy őt fényképező fotóriporterre is, most pedig Párizsban és Új-Zélandon hallatott magáról.


Lewis Hamilton a hétvégi Ausztrál Nagydíjra a maga playboy-életstílusában készül, és ezt publikálja is a közösségi oldalakon. A párizsi divathéten olyan sztárokkal múlatta az időt, mint a gyönyörű színésznő, Eva Longoria:Vagy Cristiano Ronaldo volt barátnője, az orosz modell Irina Shajk, akit „kedves barátomnak” nevez:Valamint Palvin Barbarával (középen) is fotózkodott:De komoly hölgykoszorúban bulizta át az egyik éjszakát is:Aztán persze az érzelmes zenész vonalat is megpengette, amikor feltöltött egy videót arról, hogy új dalt tanul meg zongorázni:Majd Auckland felé vette az irányt, ahol egy kaszinóban szeretett volna néhány órát eltölteni úgy, hogy a fején hagyja a sapkát, a szemén pedig a napszemüveget, de a biztonságiak ezt nem engedték. Hamilton sem engedett, és nem mivel nem vette le a kaszinóban tiltólistás darabokat, ezért kivezették.


A közösségi oldalra ezt írta ki:


Soha ne menjetek az aucklandi Sky City kaszinóba, úgy bántak velem, mint egy darab szarral.”

Aztán ezt a posztot törölte, és azt írta ki, hogy nagyszerűen érezte magát Aucklandben, és vissza fog térni a városba.Pedig mindent megtett, hogy rosszul sikerüljön az új-zélandi kaland, hiszen a kaszinós balhé után feltöltött egy videót a Snapchatre, amelyen egy Harley-Davidsonnal motorozik, és közben videót készít. Az aucklandi rendőrség is foglalkozott az üggyel, de a szóvivő közölte: a felvétel nem elég bizonyíték arra, hogy szabálysértést követett el a versenyző, ezért nem indítanak eljárást ellene.Tavaly Hamiltonnak bejött ez az életstílus, hiszen világbajnok lett. Csapata, a Mercedes sem szabályozta be úgy, mint korábban a McLaren, ő maga is azt nyilatkozta, hogy többek között ennek is köszönhető, hogy eltűnt a frusztráltsága és felszabadultan tud vezetni.


A hétvégén az Ausztrál Nagydíjjal rajtol a Forma-1-es világbajnokság, az időmérőt magyar idő szerint szombaton reggel 7, a futamot vasárnap 6 órakor rendezik.