Hamarosan újra a trafikok polcain a legismertebb cigimárkák

-

Az állami dohányellátó végül megállapodott a Philip Morisszal is, amely egyebek mellett a Marlborót, a Philip Morrist a és a Bondot is gyártja.


Az Országos Dohányboltellátó (ODBE) Kft. kedden megkötötte a szerződést a Philip Morris Magyarország Kft.-vel is – közölte az állami dohányellátó az MTI-vel.

Ez azt jelenti, hogy a Philip Morris Magyarország Kft. termékeit várhatóan december 7-től személyesen meg lehet vásárolni a Cash&Carry boltokban, és ettől a naptól megrendeléseket is leadhatnak a kiskereskedők.

Így bővült és véglegessé vált a szerződött dohány-nagykereskedők listája: Alföld Tabak Kft., BAT Pécsi Dohánygyár Kft., Continental Dohányipari Zrt., Danczek Dohányipari Kft., Imperial Tobacco Magyarország Kft., JTI Hungary Zrt., Philip Morris Magyarország Kft., Róna Dohányfeldolgozó Kft., Tabán Trafik Zrt., TTI Hungary Kft. – írja közleményében a cég.

November közepéig sem a Philip Morris, sem az Imperial Tobacco nem egyezett meg az állami dohányellátóval, pedig akkortól csak ők szállíthatnak cigarettát a trafikokba. Emiatt kérdésessé vált, hogy meddig lesznek még elérhetőek a márkáik – Marlboro, Multifilter, Philip Morris, Benson&Hedges, Golden Gate, Symphonia, Mustang, Főnix, West, Gauloises, Davidoff – a trafikok polcain.