Hallgat a Videoton Kleinheisler jövőjéről

Fotó: Getty Images / Gualter Fatia

-

Az oslói hős az NB III-ban sem játszhat, mert nem hosszabbított szerződést a Videotonnal. És ezen a válogatott meccsek sem változtatnak. Sem edzője, sem a fehérvári klub vezetősége nem hajlandó nyilatkozni a játékos ügyében.


Kleinheisler László általános meglepetésre került be a magyar válogatott Eb-pótselejtezős keretébe, majd pályára is lépett az első mérkőzésen Oslóban, ahol ő lőtte a mérkőzés egyetlen gólját. Vasárnap este a Groupama Arénában Kleinheisler ismét kezdő volt, a héten pedig, ahogy a mérkőzés közvetítésében is elhangzott, már edzésre jelentkezhet az NB III-ban.

A középpályás ugyanis a Videoton 2. csapatával készül, munkaadója, a Videoton FC ugyanis száműzte őt az első keretből azt követően, hogy a felek nem tudtak megegyezni a szerződéshosszabbításról. Kleinheisler azonban a Vidi kettőben sem játszik. Az atv.hu megkérdezte a fehérvári klubot, hogy mi ennek az oka, illetve, hogy számíthat-e Kleinheisler játéklehetőségre a jövőben.


A Videotonnál nem téma Kleinheisler László jövője


A Videoton 2. edzője, Disztl László a megkeresésre annyit válaszolt, hogy a futballista a klub döntésének értelmében nem léphet pályára.

A korábban a klub és a játékos menedzsmentje közötti érdekellentétről nyilatkozó Kovács Zoltán sportigazgató elérhetetlen volt, így a klub sajtóosztályának tették fel kérdéseiket, miszerint miért nem játszhat Kleinheisler a Videotonban, továbbra is a klub fizetési listáján van-e, illetve hogy a válogatottban mutatott produkciója után visszatérhet-e a Videotonba (akár az első csapatba).

A fehérváriak sajtóosztálya a kérdésekre a következő választ adta: „A Videoton FC nevében köszönjük a megkeresést, jelenleg nem kívánunk élni a megjelenési lehetőséggel.”