Hallgasson bele Lewis Hamilton első nagylemezébe!

Fotó: Getty Images / Getty Images

-

És ő maga írja rá a dalokat, melyek majd megmutatják, a kőkemény pilótában lakozó érzelmes R&B művészt.


A november óta háromszoros Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton a CBS 60 Minutes Overtime című műsor következő adásában fogja bemutatni könnyűzenei karrierjének első gyümölcseit. Charlie Rose műsorvezető még Hamilton házi stúdiójába is bekukkanthatott, a művész pedig beszélt az autóversenyzés melletti másik szerelméről.

„A zene kezdettől fogva az egyik szenvedélyem volt. Tizenhárom éves voltam, amikor megtanultam gitározni.”Hamilton a zenélést is ugyanolyan komolyan veszi, mint a versenyzést. Szabadideje jelentős részét a stúdióban tölti, ahol, mint mondja, igazán önmaga lehet. „Itt nyugodtan lehetek sebezhető, és megmutathatom egy olyan oldalamat, amit máskor nem láthatnak az emberek.”

A majdani albumról két szám már kész is van, a J’Adore és a Lookin’ at You című szerzemények.

„Soha az életben nem gondoltam volna, hogy lesznek valaha emberek, akik a zeném miatt fognak értem rajongani. Szeretném velük megosztani a dalaimat, kíváncsi vagyok mit gondolnak róluk.”

Hamiltonnak nem új terep a könnyűzene világa: évekig járt Nicole Scherzingerrel, a Pussycat Dolls nevű lánycsapat egyik énekesnőjével, a brit és az amerikai X-Factor egykori mentorával.