Halász János tudni véli, valójában mit mondanának a bojkottálók

-

A Fidesz-frakció szóvivője szerint a népszavazással Brüsszelt irányváltásra lehet kényszeríteni.


Azok, akik tüntetnek és bojkottot hirdetnek az október 2-i népszavazásra, valójában igent szeretnének mondani a kényszerbetelepítésre, de nem merik ezt felvállalni – mondta Halász János. A Fidesz-frakció szóvivője a Modern Magyarország Mozgalom demonstrációjára reagált, amelyen érvénytelen szavazásra, illetve távolmaradásra buzdítottak.

Egy héttel a népszavazás előtt az ellenzék még mindig „sunyít, tüntet és pártpolitikai csatározást folytat”, és „képtelen felfogni”, hogy a népszavazáson Magyarország jövője a tét – mondta Halász. Szerinte az ellenzékkel ellentétben már a választók is értik, hogy mindenki a saját családja, a gyermekei, a települése jövőjéről dönt, nem a kormányról, nem a pártokról és nem a politikusokról.

Halász szerint az eredményes népszavazással Brüsszelt irányváltásra lehet kényszeríteni, ellenkező esetben azonban életbe lép a kvótacsomag, és akár már karácsony előtt megindulhat a migránsok betelepítése a brüsszeli bürokraták döntése alapján, automatikusan, felső korlát nélkül, egy matematikai képlet alapján. Szerinte a betelepítéseknek pedig talán soha nem lenne vége, mert egy kvóta további millióknak jelent meghívót, az utánpótlás pedig végtelen.