Halálos közúti baleset Sárváron

-

Meghalt a Sárvárnál szombat reggel történt közúti baleset egyik sérültje – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Máshol is sok a baleset.


Két személyautó ütközött össze a 84-es főúton Sárvár és Rábapaty között ma reggel, a balesetben ketten sérültek meg. Az egyik jármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik autó vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebb sérülést szenvedett – olvasható a police.hu oldalon.


Máshol is sok a baleset

Az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 223-as km-nél két személygépkocsi ütközött, majd az egyik felborult. A rendőrség a helyszínelés miatt lezárta az autópályát, a forgalmat a becsehelyi és az eszteregnyei csomópontok között a 7-es főútra terelik – írja az Útinform.

Szintén a honlapjukon olvasható, hogy az M3-as autópályán is baleset történt: a Mátészalka felé vezető oldalon, a 166-os km-nél két személyautó ütközött össze. A helyszínelés idejére a belső sávot lezárták.

Két személygépkocsi ütközött a 84 es főúton, Rábapatynál is, az 57-es km-nél. A helyszínelés alatt a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Rábasömjén felé terelik.