Ha tabletet talál az Ikeában, ne vigye haza, mert ön is így jár majd

-

A rendőrség keresi a középkorú párt, a róluk készült képeket pedig bárki megnézheti a police.hu-n. És itt.


Egy kasszánál felejtett tabletet vitt haza egy középkorú pár a budaörsi Ikeában még október 20-án, őket keresi a rendőrség.

Az ismeretlen férfi körülbelül 35-40 év körüli, 180 centiméter magas és normál testalkatú. Haja rövid, sötét árnyalatú. Kék farmernadrágot, khaki zöld színű kabátot, fehér színű pólót és fekete színű elegáns cipőt viselt.

Társa 30-40 év közötti, körülbelül 175 centiméter magas, kicsit teltebb testalkatú nő. Fülében köves fülbevaló volt, haja hosszú, barna színű és bal oldalt elválasztva hordta. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, térdig érő kabátot, farmernadrágot, méregzöld felsőt, fehér pólót és fekete, lapos talpú csizmát viselt. Nyakában egy lila sál volt.


A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen tetteseket, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.