Ha Ron Werber egyszer kinyitja a száját...!

-

Molnár Zsolt retteghet. Legalábbis az izraeli kampányguru szerint. Rogán vagyonnyilatkozatán kaptak össze a kampányban.


Az MSZP volt kampánytanácsadója az Indexnek azt mondta: Molnár Zsolt hálát adhat Istennek minden egyes napért, mikor ő nem nyitja ki a száját.

A Fidesz frakcióvezetőjének ingatlan-ügyén kaptak össze: Werber rögtön nyilvánosságra hozta volna az információt, a kampányfőnök Molnár Zsolt viszont nem akart negatív kampányt. Werber túl sok részletet nem árult el kettőjük konfliktusáról. (Korábban egy interjúban arról beszélt, heves viták voltak a kampányban.) Werber a kampányról heteken belül küldi meg a jelentését Mesterházy Attila pártelnöknek.

Az Index úgy tudja, az MSZP három hetet ült a Rogán-sztorin. A párt március 10-én kapta meg a földhivatali dokumentumokat, amelyekből kiderült, nem stimmel Rogán vagyonnyilatkozata, utána napokig csak gondolkodtak azon, mi legyen. A lap szerint itt durvult el a vita Molnár és Werber között.

Molnár a Magyar Narancsnak azt mondta, azért nem akart negatív kampányt, mert ha az puszta vádaskodásnak tűnik, ellentétes hatást érhet el.

Rogán a kampányban többször is módosította nyilatkozatát, majd bejelentette, vagyonosodási vizsgálatot kér maga ellen. Ám arról semmit sem tudni. Más baloldali pártok politikusai háttérbeszélgetéseken egyébként megjegyezték, hogy a szocialisták nem tolták túl nagy elánnal az ügyet.