Ha kegyetlen strici vagy, a TEK jön érted

-

Tízmillió forintot szedett össze a nőtől, akit többször meg is vert. Videón az elfogás.


A Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda kerítés bűntett, valamint kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - őrizetbe vétele mellett - B. Attila 34 éves abonyi lakos ellen – számol be a rendőrség honlapja.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított, az akkor 17 éves élettársát 2013. áprilisától először Kecskemét külterületén, majd 2013. júliusától 2015. júliusáig az olaszországi Riminiben futtatta prostituáltként. A fiatal nőnek minden pénzét oda kellett adnia a gyanúsítottnak.A férfi meghatározta a sértett számára, hogy naponta minimum mennyi pénzt kell megkeresnie, továbbá a munkavégzés helyét, idejét, a nyújtandó szolgáltatások körét és telefonon keresztül folyamatosan ellenőrizte és beszámoltatta őt. Amennyiben a nő nem tett eleget az utasításoknak, futtatója többször is kegyetlen módszerekkel bántalmazta.

A nő a prostitúcióból származó bevételét - közel 10 millió forintnak megfelelő eurót – folyamatosan átutalta a gyanúsított és annak hozzátartozói részére, amelyet a gyanúsított saját céljaira fordított.

A 34 éves férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda felkérésére 2015. október 6-án a Terrorelhárítási Központ Műveleti egysége abonyi lakhelyén elfogta. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.