Ha fradista vagy, a benzin is olcsóbb

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

Jelentős kedvezményekkel vásárolhatnak több mint 700 helyen a klubkártyával rendelkező Ferencváros-szurkolók.


A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor, az FTC elnöke elmondta, a drukkerek április 28-tól élhetnek a lehetőséggel, s átlagosan 5 és 40 százalék közötti kedvezményt kapnak majd a programban résztvevő cégeknél. Hozzátette, az egyetlen kivétel a MOL, a benzinkutakon ugyanis nem százalékos kedvezményben részesülnek a drukkerek, hanem literenként hét forinttal olcsóbban tankolhatnak. Kubatov Gábor megjegyezte, az egyesült célja, hogy a közeljövőben 1000 elfogadóhelyre terjesszék ki a rendszert. A kedvezmény mértéke attól is függ, hogy valaki rendelkezik-e bérlettel, vagy csak egy-egy mérkőzésre látogatott ki a Groupama Arénába.


Az gondolom, hogy a szurkolók és a bérletesek akár vissza is tudják kapni a belépőjük árát a kedvezményekkel, egyúttal pedig támogatják az egyesületet

– mondta Kubatov Gábor. Thomas Doll, a labdarúgócsapat vezetőedzője megjegyezte, nagyon örül annak, hogy ezt a Németországban is működő rendszert bevezették a Ferencvárosnál, reméli, minél többen élnek majd a kedvezmények adta lehetőségekkel.