Gyorsan szertefoszlatták a Fradi-ultrák halvány reményeit

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Szurkolói kártya nélkül juthattak jegyhez a Ferencváros drukkerei a Videoton elleni meccsen, de a székesfehérvári klub visszavonta a belépőket.


A magyar mezőnyben gyakorlatilag csak a Ferencvárosnál kötelező a szurkolói kártya és ezzel párhuzamosan a vénaszkenner használata, ám a hétvégi, székesfehérvári rangadóra a vendégszektorba is bárki vehetett jegyet kártya nélkül a Videoton online jegyértékesítő felületén. Az illetékesek azonban szinte azonnal léptek. A Ckozep.hu internetes oldal hozzájutott egy levélhez, amelyet a Videoton küldött egy olyan szurkolónak, aki megvette a belépőt a ferencvárosi szektorba.


„A két klub között létrejött megállapodás szerint a Ferencvárosi TC saját szurkolóinak csak saját felületein és pénztárában árusít jegyeket. Így a Videoton FC minden vendégszektorba történt jegyértékesítést letiltott. Ennek során technikai problémák léptek fel, és emiatt sikerült Önnek is a www.vidi.hu online jegyértékesítő felületen jegyet vásárolni. Fenti okok miatt a belépőjegyek árát a vásárlásnál használt bankkártyához tartozó számlaszámra íratjuk jóvá a bankkal” – áll a levélben.

A Fradi-szurkolók tehát továbbra is csak az FTC-n keresztül, a vénaszkennelésen átesve juthatnak jegyekhez.