György herceg és Charlotte hercegnő boldog karácsonyt kíván

Fotó: CHRIS JELF / CHRIS JELF

-

A britek kaptak egy újabb fotót Vilmostól és Katalintól.


Az ünnepek előtt új fotóval jelentkezett a Buckingham-palota Cambridge hercegéről, hercegnőjéről, valamint a család kiskorú tagjairól, Györgyről és Charlotte-ról. A brit királyi család tudja, hogy kell levenni az alattvalókat a lábukról.


A new family photo - Merry Christmas from The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte.The...

Posted by The British Monarchy on Friday, December 18, 2015

Pénteken bejelentették azt is, hogy Nagy-Britannia jövendő uralkodója januártól óvodába megy. György – a hercegi pár elsőszülött gyermeke, aki jövőre hároméves lesz – mindössze a második olyan brit uralkodójelölt, akit óvodába adnak. Az első édesapja, Vilmos volt; korábban a brit trón várományosait mindig valamelyik királyi rezidencián készítették fel az iskolai életre.

György herceg a jövő hónaptól a Westacre Montessori School Nursery nevű gyermekintézménybe jár majd. A kelet-angliai Norfolk megyében működő óvoda a Montessori-féle nevelési elveket alkalmazza, és a brit oktatási felügyelettől az idén általános "jó" minősítést kapott. Az óvoda a szülők norfolki rezidenciája, Anmer Hall közelében van.