Gyermekek elleni bűntény miatt átkutatták a Kiss bőgősének házát

Fotó: AFP / NICHOLAS KAMM

-

Gene Simmons és családja nem gyanúsított, állítólag az ingatlanon akkor történt valami törvénybe ütköző, amikor a zenész turnén volt.


Házkutatást tartottak a nyomozók a Kiss magyar származású basszusgitárosa, Gene Simmons otthonában, írja a CNN. A zenész és családja nem gyanúsítottja az ügynek, Simmonsék rendkívül együttműködőek voltak, közölték a hatóságok.

A ház átvizsgálását a gyermekek elleni bűntények osztálya végezte. A zenész felesége azt írta: szörnyű, hogy valaki förtelmes bűnök elkövetésére használta az otthonukat. "A hatóságok rajta vannak az ügyön", twittelte Shannon Tweed Simmons, de nem árult el részleteket.A TMZ úgy tudja, a zenész számítógépeire, vagy az ő internetkapcsolatával töltöttek le pedofil képeket. A portál azt írja, a nyomozók lefoglaltak számítógépeket a házkutatáson.

A 65 éves zenész szóvivője azt közölte, hogy a rendőrségi látogatás egy olyan bűnténnyel függ össze, ami tavaly történhetett az ingatlanon, míg Simmons turnén volt a zenekarral. Hozzátette: a hatóságok kérésére nem nyilatkoznak az ügyről.