Meghallgatta a rendőrség Rékasit

Fotó: MTI / Máthé Zoltán

-

A Bors úgy tudja, hogy Rékasi Károly motorbalesetével kapcsolatban felmerült a színész felelősségének lehetősége is.


A rendőrség csak azt erősítette meg a lapnak, hogy valóban meghallgatták a Barátok közt sztárját, Rékasi Károly felelősségére vonatkozóan azonban nem adtak megerősítő választ. A lap szerint a színész együttműködött a hatóságokkal, és többek között arról is faggatták a másfél hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasit, hogy vajon fékezett-e, mielőtt bele vágódott a XXII. kerületi Háros és Gyönyszem utca sarkán az előtte kanyarodó autóba.A Bors megjegyzi, hogy amennyiben az autó sofőrje időben jelezte kanyarodási szándékát, a színész feltehetően vétkes lesz a balesetben. A motor féknyoma vagy annak hiánya akár a színész „vesztét” is okozhatja a nyomozás során. A felelősség megállapítása további vizsgálatokat igényel, és ebben nagy szerepe lehet a helyszíni szemlének, az ennek során készített fényképeknek.


A lap megkereste a színészt is, aki nem tagadta, hogy meghallgatták, de bővebben – az ügyvédje tanácsára – nem akart nyilatkozni.


Korábban megírtuk, hogy Rékasi már jobban van, a hétvégén már moziban is volt.

Frissítés: Cikkünk korábbi verziójában azt írtuk, hogy a színészt gyanúsítottként hallgatták ki, az újabb információk birtokában azonban javítjuk állításunkat: Rékasit nem gyanúsítottként, hanem sértetti tanúként hallgatták meg.