Gyanús drog miatt halhatott meg egy férfi Debrecenben

-

Egy debreceni férfi meghalt, három társa életveszélyes állapotban van. A rendőrség elfogta a feltételezett terjesztőt.


A mentők vasárnap kora reggel jelentették a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy egy debreceni lakásban egy férfi holttestét találták, valamint három eszméletlen, életveszélyes állapotban lévő férfit kórházba vittek a házból – írja a rendőrség közleménye.

A négy férfi feltehetően kábítószert fogyasztott, amely – ahogy a közlemény fogalmaz – „összefüggésbe hozható a sértett halálával”, valamint társai állapotával. A Debreceni Rendőrkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai debrecen-bánki otthonában elfogták és előállították T. Sándort, aki a megalapozott gyanú szerint a kábítószergyanús anyagot eladta a négy férfinak.

A 30 éves terhelt feltehetően több fogyasztó részére is adott el a fehér színű kábítószer gyanús porból. A rendőrség kéri, hogy aki fogyasztott a T. Sándortól származó kábítószergyanús anyagból, vagy tudomása van olyan személyről, aki fogyasztotta azt az anyagot, haladéktalanul forduljon orvoshoz és hívja a központi segélyhívó számok valamelyikét, a 107-es vagy 112-es segélyhívó számot!