Kálmán Olga kedvéért kérdezi meg Gulyás a kopaszokról Kubatovot

Fotó: VS.hu/Hirling Bálint

-

Kubatovnak egyre több fideszes politikus szeretne kérdést feltenni.


Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt, hogy noha nincs hivatalos értékelése sem frakció, sem párt szinten a keddi Nemzeti Választási Irodában történt botránynak, szeretné tudni, kik voltak azok a kopasz emberek, akik elállták a szocialista képviselő útját.


A politikus szerint a Fidesz nem érintett a botrányban, de ha találkozik Kubatov Gáborral, akkor Kálmán Olga kedvéért felteszi neki a kérdést, hogy az ő emberei voltak ott, vagy sem. A helyszínen ugyanis többen a Fradi Security munkatársait vélték felfedezni a kigyúrt kopasz emberekben.


Hasonlóan nyilatkozott még kedden Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, amikor az Index kérdésére, hogy szóba fog kerülni ez a téma Kubatov Gáborral szemben, úgy válaszolt, „föltételezem, hogy ez szóba fog kerülni, megkerülhetetlen”.Gulyás Gergely az ATV műsorában a szerdai szoboravatásról is beszélt Azt mondta, nem bánta meg, hogy részt vett a Donáth György szobor avatásán. Szerinte nagyon sok olyan alakja van a történelemnek, akinek az életútja nem makulátlan, ha ez volna a mérce, nem volnának köztéri szobrok, tette hozzá.