Gryllus Dorka vadászni indul, végül rád fogja a puskáját

-

Kijött Mátyássy Áron új filmjének, a Víkendnek a trailere. A Kárpátokban játszódó thrillerben mindenki eltitkol valamit, és könnyen lehet, hogy a vadászni induló társaság tagjai végül egymást ejtik el prédaként.


Szeptember 10-én mutatják be Mátyássy Áron (Utolsó idők, Átok) legújabb filmjét, a Víkendet. A történet szerint három jómódú, sikeres ember – a milliomos építési vállalkozó, István (Lengyel Tamás), az ügyvédje, Márta (Gryllus Dorka) és az ügyvédnő férje, László (Simon Kornél) – egy kis erdélyi vadászattal akar kikapcsolódni a hétvégén. A terveiket azonban hamar keresztül húzza egy baleset, amelynek során meghal egy falubéli férfi.


A látszólagos nyugalom ezután gyorsan semmivé foszlik, és fokozatosan kiderül, hogy mind a három vendégnek megvan a maga titkos terve: a múltjukban rejlő titkok a szövetségesekből ellenségeket, az ellenségekből pedig újra szövetségeseket csinálhatnak.

A filmben feltűnik még Árpa Attila és Vass Teréz, a forgatókönyvet Mátyássy Áron írta Gál Péterrel és Tóth Csabával, az operatőr Győri Márk.

A trailer gyorsan pergő eseményeket, feszült helyzeteket ígér, reméljük, hogy nem fogunk csalódni.