Görbiczet simán lefejelte Knezsevics

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt / István Hajdu

A Győr Montenegróban játszott vasárnap Bajnokok Ligája-meccset, és a montenegrói meccsekhez időnként olyasmi is hozzátartozik, aminek amúgy nem nagyon szabadna megtörténnie sportpályán. Illetve esetleg amerikai fociban előfordulhat, de ott meg sisak van a játékosokon...


Milena Knezsevics látta, hogy már nincs hátra több idő, így nyugodtan lefejelheti a már addig is szépen osztott Görbicz Anitát, ezen a meccsen már nem kerül hátrányba csapata. Görbicz ugyanis hogy képzeli, hogy a világ egyik legjobbja, meg egyébként is mit erőlködnek itt a Buducsnoszt otthonában, amikor már egyébként is bejutottak a final fourba. A frusztráció tehát elég gyerekes módon jött ki Knezsevicsen, aki, miután érezte, hogy ebből még baja lehet, gyorsan eljátszotta, hogy neki is mennyire fájt a dolog. (Illetve az is lehet, hogy tényleg megszédült a fejestől,  de akkor meg legalább egy életre megtanulja, hogy nem szabad ilyet csinálnia...)


Knezevic fejese


A meccs eredményét az eset nem befolyásolta, a Győr döntetlenre végzett Podgoricában, és már biztosan ott van a budapesti final fourban, de azért egy utólagos eltiltás még bőven beleférne.