Gerrard imádja, hogy a kutyát nem érdekli Los Angelesben

Fotó: AFP / FREDERIC J. BROWN

-

A nyáron a Liverpoolt elhagyó és Amerikába költöző korábbi angol válogatott focista élvezi a Zs kategóriás celeb létet.


Steven Gerrard 17 évig volt a Liverpool profija, a klub legendája lett, azonban idén nyáron elköszönt a szigetországtól, és az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy játékosa lett (ahogy annak idején David Beckham is).

Az már érkezésekor kiderült, hogy itt más kasztba tartozik, mint Liverpoolban, fogadtatására talán egy tévés stáb ment ki a Los Angeles-i repülőtérre. Most a Hello! magazinnak nyilatkozva meg is erősítette, hogy senki sem ismeri új hazájában, de ezt a legkevésbé sem bánja.


A futballista magánya. Annyira nem is bánja.


„Nem is lehetnék ennél boldogabb. Már kezdem megszokni, hogy végigsétálhatok az utcán anélkül, hogy ötpercenként megállítana valaki. Itt csak egy Zs kategóriás celeb vagyok, de ez isteni érzés. Imádom!” – lelkendezett a 114-szeres angol válogatott középpályás, aki a Liverpoollal 2005-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját. Méghozzá minden idők egyik legizgalmasabb döntőjében, 11-esekkel, 0-3-as félidő után egyenlítve az AC Milan ellen. De Amerikában ez semmit sem jelent.

„Hirtelen mintaapuka lettem, ugyanis most végre gond nélkül kivihetem a gyerekeket a parkba, a tengerpartra, a vízi vidámparkba, bárhova, senki sem zavar bennünket. Volt olyan, hogy eltelt így hat óra, és csak egyszer hallottam a nevemet, egy férfi szólított meg, de ő sem volt benne biztos, hogy az vagyok, akire gondol. A gyerekek (Gerrardnak és feleségének, Alex Currannek három lányuk van – a szerk.) nem is értik, hogy mi történt, hogy állandóan együtt vagyunk.”

És mi még azt hittük, hogy Gerrard egy híres futballista...