George W. Bush ismét megfeledkezett magáról

Fotó: GETTY IMAGES NORTH AMERICA / TOM PENNINGTON

-

A meggyilkolt dallasi rendőrök emlékére tartott rendezvényen az USA exelnöke, George W. Bush vonta magára a figyelmet.


A lelőtt dallasi rendőrök emlékére tartott szertartáson részt vett Barack Obama elnök, Joe Biden alelnök, George W. Bush volt elnök és párjaik, valamint más közélet személyiségek is. Az esetre nagyon gyorsan reagált a közösségi média is, ahol szintén kellemetlennek ítélték meg a volt elnök viselkedését - írja a Telegraph.

A megemlékezésen, mások mellett, beszédet mondott Obama és Bush is, a volt elnök azonban a közös éneklés alatt már túl jól érezte magát.

A színpadon mindenki énekelni kezdte a közönséggel együtt a Glory! Glory! Hallelujah! dalt, aminek az elején George W. Bush és Laura Bush megfogták a mellettük lévőknek a kezét, majd mindenki más is így tett. A volt elnök azonban a dal éneklése alatt táncolni kezdett és kifelé kommunikált a nézőkhöz.A táncolást nem lehetett nem észre venni - ezt a szokatlan viselkedést Obama és felesége inkább egy mosollyal próbálták kezelni.


A táncoslábú Bushnak nem ez volt az első esete, amikor a kamerák kereszttűzében megfeledkezett magáról, de ez a republikánus politikust igazán soha sem zavarta.