Forró csókok a limuzinban – kitálalnak Michael Jackson testőrei

Fotó: AFP / BETH A. KEISER

A pop királyának komoly pénzügyi problémái voltak, de ez nem tartotta vissza attól, hogy drága ajándékokkal kényeztesse kelet-európai szeretőjét.


Javon Beard és Bill Whitfield, a pop királyának egykori testőrei azt állítják, Michael Jacksonnak komoly pénzügyi problémái voltak, ennek ellenére rendszeresen elküldte őket, hogy szedjenek fel neki lányokat – írja a New York Daily News. A páros júniusban megjelenő könyvéből az is kiderül, hogy Jacko fia, a most 17 éves Prince ajándékba kapott egy kutyát, de nem takarított fel utána, ezért a figyelmetlen Jacko, miközben éppen híres moonwalkját gyakorolta, a kutya ürülékében landolt. Innentől kezdve Jackson seprűvel és szemétlapáttal üldözte az állatot, akárhányszor meglátta. Jackson rendszeresen arra kérte biztonsági őreit, segítsenek neki a nőügyei leszervezésében. A szerzők mesélnek például egy 1,6 méter magas, kelet-európai akcentussal beszélő nőről, aki a beszámolójuk szerint eszméletlenül gyönyörű volt. A hölgynek, akire csak „Barátként” hivatkoznak, a király lakhelyéhez közel eső Hampton Innben foglaltak szállást. Ott látogatta meg őt esténként, miután a gyerekei lefeküdtek aludni. Egy másik alkalmi partnerét „Virágként” említik. Jacko feltehetőleg jobban szerette Barátot: akárhányszor megérkezett, Jacko elküldte a testőreit a legdrágább boltokba, hogy vegyenek neki ajándékokat. Jackson és a hölgy gyakran ültek limuzinba, és hosszasan csókolóztak a hátsó ülésen.

Bajok voltak a pénzzel

A biztonsági őrök azt is írják, hogy ritkán kapták meg időben a fizetésüket. Volt, hogy több hónapig is pénz nélkül maradtak. Ez Jacksont különösebben nem zavarta: simán elköltött olyankor is több ezer dollárt a boltokban, amikor a személyzetét már nem tudta kifizetni. Volt, hogy csak akkor állt le a vásárlással, amikor a boltban már nem tudták elfogadni a hitelkártyáját. A leírtak ellenére a szerzőpárosnak nem az volt a célja, hogy lejárassák Jackót – írja a New York Daily News. Nagyon is szerették egykori főnöküket és annak gyerekeit. És ha valakikre mérgesek, akkor azok Jacko menedzserei és munkatársai, akik folyton lehúzták a neves előadóművészt.