Forognak a VS.hu Online Videopályázatának filmjei

-Elsuhant a nyár, azonban a VS.hu Online Videopályázata körül az elmúlt három hónapban sem állt meg az élet. A nyár folyamán rendben lezajlottak a szerződéskötések, majd elindult a munka és megkezdődtek a forgatások.

Az alkotásokon jelenleg is dolgoznak a pályázók: Breier Ádám Irén forradalma című filmjét Havannában vette fel a stáb, az utómunka is elindult, Szabó Simon Madárlátta című alkotását pedig éppen ezekben a napokban forgatják.

Regős Ábel Lili című filmjének felvételei július közepén kezdődtek, és a folyamatos forgatási munka mellett a vágáson is dolgozik a csapat. Laskovity Ervin A magyar tölgy című alkotását a következő két hétben, illetve október elején forgatja majd a stáb – többek között egy nemzetközi sportversenyen. Horváth Levente Festő Szabolcs című munkája még szeptemberben elkészül, valamint Boros Panna Női mosdó című minisorozatának forgatása is hamarosan elkezdődik.

A hét kiválasztott pályázat közül végül hat projekt valósul meg, Dohi Gabriella Magdolna házaim elnevezésű pályázatának megvalósításáról ugyanis az alkotók egyéb elfoglaltságuk miatt kénytelenek voltak lemondani. Az általuk elnyert támogatási összeget más filmek multimédiás tartalmainak megvalósítására fordítjuk, így várhatóan még az ősz folyamán elkészülhet a Madárlátta és az Irén forradalma című nyertes pályázatokhoz kapcsolódó snowfall is.

A produkciókat hamarosan alaposabban is bemutatjuk nektek, láthattok majd forgatási képeket, illetve az alkotók élménybeszámolóit is olvashatjátok a blogon.

Üdvözlettel:

A VS.hu csapata