Forgat-e megint Lynch a Twin Peakshez?

-

HÁTTÉR

Nemrég barna vagy vöröshajú színésznőt kereső castingot hirdettek meg a kultikus sorozat vagy film promójához. A január 7-re kiírt forgatásról viszont a Twin Peakset Lynch mellett jegyző Mark Frost már korábban azt twittelte, csak alaptalan pletyka.


Pár napja kapták fel a hírt, hogy a mostanában például a House of Cards producereként tevékenykedő David Lynch talán új felvételeket készít a Twin Peakshez - akár az 1991-ben véget ért sorozathoz vagy az 1992-ben forgatott prequel filmhez (Twin Peaks – Tűz, jöjj velem!).

A „Twin Peaks promóhoz” meghirdetett casting szövegéből az derült ki, hogy felszolgálólány szerephez keresnek dögös, fehér, Los Angelesben élő, 18-24 éves lányt, a rendező pedig maga Lynch lesz. Egy arc- és egy teljes alakos színes képet is csatolnia kellett a színészeknek. A tippek szerint a leforgatott anyag március végén debütálna az extrákkal jelentkező (a sorozat és a film mellett kivágott jeleneteket is bemutató) DVD-n vagy Blu-Ray-kiadáson - ezt az információt a Bleeding Cool közölte.

Kerestük az eredeti sorozat főszereplőjét, Kyle MacLachlant is, de a mobilszám, amit kaptunk, már nem hozzá tartozik. A szám új birtokosa azt azonban elmondta, hogy már több, mint ötvenen keresték az ügyben.-