Fontos: módosult a lyoni gyülekezőpont helyszíne

Fotó: Getty Images / Alex Livesey

-

Megváltoztatták a magyar szurkolók szerdai gyülekezési pontját Lyonban, ahol a magyar válogatott Portugáliával mérkőzik meg a labdarúgó-Európa-bajnokságon.


Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon azt írta, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel módosították a kiindulási állomást a szurkolói csoportok, miután egyeztettek a magyar rendőri delegációval és a helyi rendőri erőkkel.

Az új gyülekezési pont a L'hippodrome de Lyon - Carré de Soie. Ez a hely a metró A vonalának végállomásán található Vaulx-en-Velin - La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette–Avenue de Bohlen útvonalon keresztül közelíthető meg. Hangsúlyozták, hogy a gyülekezés változatlanul szerda déltől kezdődik. A vonulás a korábbiaknak megfelelően délután kettőkor indul a találkozási pontról, ahonnan 5,5 kilométer a stadion.


A marseille-i menetelés:


Az ORFK kéri azokat a szurkolókat, akik nem vesznek részt a vonuláson, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére.