Fideszes és MSZP-s politikus esett egymásnak Szentendrén

-

Egy riasztó- vagy játékpisztoly is eldördült, valamint elég trágár kifejezések is elhangzottak.


Vasárnap éjfélkor a szentendrei kapitányságon ült a Fidesz önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó. Azután kerültek oda, hogy egymásnak estek, és egy pisztoly is eldördült, majd mindketten feljelentették a másikat – írta a 24.hu.

Az eset hátteréhez hozzátartozik, hogy Rédei még augusztusban összeköltözött Dombay volt élettársával.

Rédei Facebook-oldalán a vasárnapi történésekről azt írta:


Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt!

Rédei nyilatkozott is a lapnak, azt mondta, vasárnap este a barátnőjével Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kiszállt a kocsiból, állítólag Dombay, valamint annak édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek. Rédei azt állította, hogy kést látott Dombay kezében, ezért visszaültek az autóba és elhajtottak.


Ezután már a szentendrei rendőrkapitányságon találkoztak, ahol kiderült, a fideszesnél nem is volt kés, MSZP-s kollégája viszont kétszer is elsütött egy „patronos játékpisztolyt”, amelyet állítólag péntek este talált lakása közelében az út mellett, és csak le akarta adni a rendőrségen.

Rédei hajnalban újabb Facebook-bejegyzést tett közzé, ahol a játékpisztolyt már riasztófegyvernek nevezte, és azt is írta, hogy emiatt ő a gyanúsított az ügyben.