Fenébe a politikai korrektséggel, "fehér keresztény gyerekek kellenek"

Fotó: VS.hu / Adrián Zoltán

-

Hogy függ össze a menekültválság, az abortusz és a fehér faj kiirtása? A III. Nemzeti Népesedési Konferencián nem óvatoskodtak a mondanivalóval.


Amikor bejöttem, az épületet előtt éppen Heller Ágens szólalt fel(...) Ezek minket is felakasztanának, de azért annyit adnak a demokrácia látszatára, hogy nem teszik meg

– nem is az egyik felszólaló, hanem az egyik néző hergelte így magát a Hazatérés temploma előtt Heller Ágnes és egy ellentüntetés látványára. A kisebb, nagyjából 30-40 embert mozgósító tiltakozást a III. Nemzeti Népesedési Konferencia váltotta ki. A magyar és európai népességfogyásról és az illegális bevándorlásról szóló rendezvényt a Jobbikhoz, illetve a radikális jobboldalhoz köthető Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom szervezte. Az „Isten ajándéka a magyar gyermek” feliratú és igen figyelemre méltó plakáttal, valamint egy vándorbölcső kisorsolásával vártak „minden felelősen gondolkodó magyar embert”.Amint azt Budaházy Edda, a szervezet alapítója – aki egyben a terrorista tevékenységgel vádolt Budaházy György testvére is – később megjegyezte, volt egy másik ötletük is, és az sem lett volna sokkal kevésbé hatásos, mint a fenti. Azon a plakáton ugyanis „egy machetét lóbáló, dülledt szemű fekete afrikai” lett volna, de végül a félelemkeltés helyett a reményre akarták helyezni a hangsúlyt. A gyermekvállalás reményét a jelenlévőkön viszont nehezen lehetett volna számon kérni, hiszen a többségük az idősebb korosztályt képviselte, de minden jel szerint ők már eleget tettek a felszólításnak, és jó néhány magyart világra hoztak.

Nyilván a népességfogyás és az illegális bevándorlás összefüggése érdekelte őket inkább. A két fogalom egyébként keretbe is foglalta a konferenciát, az elején inkább előbbiről, a végén pedig már inkább az utóbbiról volt szó.

A rendezvény jobbikos kötődése több szálon is felfejthető volt. Túl azon, hogy a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom a párthoz köthető, magát a rendezvényt is a Szabadság téri Hazatérés templomában tartották, amelynek lelkésze (a Horthy-szobrot állító) Hegedűs Lóránt, a Jobbik parlamenti képviselőjének férje, másrészt felszólalt a szintén jobbikos képviselő Z. Kárpát Dániel is, a rendezvényt pedig Novák Előd nyitotta meg. Aki magához képest meglepően rövid beszédet tartott.


Novák Előd


Felvezetőjében lényegében csak a népességfogyásról beszélt, ami szerinte Magyarországnak „nem az egyik, hanem a legfontosabb” problémája, és nagyjából ezzel át is adta a szót a kutatófizikus Raffai Péternek, aki az abortuszról, illetve az ő és Kelecsényi Nándor által írt 2013-as, kisebb felháborodást jelentő tanulmányáról beszélt. Számtalan diagrammal alátámasztva mutatta be kutatásukat, amelynek a lényege, hogy szigorúbb abortuszszabályozással ma több mint 13 millióan élnének Magyarországon (a kutatásukról itt lehet olvasni, cáfolatáról pedig itt).

Ezután Z. Kárpát Dániel vette át a szót, aki szerint noha több mint kétszázszor beszélt ő és pártjának más tagjai a népességfogyás problémájáról, megoldási javaslataikról, erről a média „egy kezén meg tudja számolni”, hányszor számolt be. Coming outolt is, de nem úgy, hanem, hogy ő nagyon szeret eljárni meghívott vendégként liberálisok által szervezett konferenciákra, ahol mindig feltette a kérdés, hogy mi a megoldási javaslatuk erre a súlyos kérdésre, választ azonban egyszer sem kapott.

Megdicsérte a Fideszt is két okból: a családi adórendszer és a családi otthonteremtési rendszer kiterjesztése miatt is, ugyanakkor szerinte ezek igazi megoldást nem nyújtanak. Az ő javaslatuk ennél sokkal jobb lenne, ráadásul a csok harmadába kerülne. Ennek a legfőbb eleme a bérlakások építése, mert nincs elegendő olyan ingatlan, amelybe a friss családok beköltözhetnének. Ha lennének, akkor nemcsak a népességfogyás enyhülne vagy fejeződne be, hanem a kivándorlók száma is csökkenne. Ráadásul „vannak rejtett erőforrásaink is, ugyanis a magyar nők vállalnák a legtöbb gyereket Európában” (arról ugyanakkor nem beszélt, hogy ezt honnan veszi).


Z. Kárpát Dánielnek vannak megoldásai


Csökkentenék a gyerekneveléshez kapcsolódó termékek és az alapvető élelmiszerek áfáját is, az erről szóló előterjesztésükről kedden tárgyal a parlament gazdasági bizottsága.

Beszédéből azonban végig érezhető volt, hogy egyfajta kampánybeszéd, a végén pedig már ki is mondta, hogy „ha végre egy alkalmas kormány kerül a hatalomra”, akkor


megkapják azt a három pofont azok a politikusok, akik a népességfogyást akarták elérni, és azok is, akik ehhez asszisztáltak.

Persze – egy kis kikacsintás a nézők felé – nagy szükségük lesz ehhez „nyakas és harcos civilekre”, anélkül nem tud jól működni egy jó kormány.

Eddig a népességfogyásról.

Ezt követően Toroczkai Lászlót, Ásotthalom jobbikos polgármesterét hívták a színpadhoz, aki átvehette a fallosz alakú fafaragást, a mozgalom először átadott vándordíját, mert a menekültek tavaly nyári, őszi hullámakor megvédte a magyarokat, és mert ő az egyetlen, akit nem tüntetett ki Pintér Sándor október 23-án a déli határ menti települések polgármesterei közül.

A résztvevők közben többször is átélhették, mennyire különleges rendezvényen vannak, mert lehengerlő gyakorisággal hallhatták az „erről valamiért nem beszél senki” kifejezést. Például az ásotthalmi polgármester szájából is, aki szerint azért pont tavaly nyáron indultak meg a migránsok, mert akkorra készítették elő a nyugati és brüsszeli vezetők a tervüket, hogy leigázzák Európát. Ehhez hosszú felkészülés és komoly szellemi munka kellett, de az egyértelmű szerinte, hogy a


fehér faj végső kiirtását akarják elérni.

Egyébként megdicsérte a magyarokat és saját magát is. A magyarokat azért, mert nem olyanok, mint a mediterrán népek, például az olaszok és a spanyolok, akik csak úgy átengedték az Európába érkező rengeteg migránst, hanem „megkongatták a vészharangot”, és felrázták Európát, hogy ez így nem mehet. Magát pedig azért, mert a tavalyi YouTube-videója annyira jól sikerült, hogy elrettentette a menekülteket, és csak kevesen merészkednek a települése közelébe, pedig január óta újból több bevándorló érkezik át a kerítésen át Magyarországra. Ez, mármint hogy emelkedett a migránsok száma, valóban így van, itt írtunk róla korábban.

Toroczkai után Budaházy Edda is azt idézte fel, hogy az ásotthalmi polgármesterrel együtt annyi mindenre hívták fel a figyelmet elsőként (előbbi a kerítés szükségességére), de sose hallgatnák rájuk,


csak le vagyunk hülyézve meg nácizva.

Amikor pedig igazuk lesz, azt már senki sem ismeri el nekik, csak a „nemzeti sajtó”. Például most is „Orbán Viktor harcol Brüsszellel, pedig mi már 2004-ben megmondtuk, hogy ne csatlakozzunk az EU-hoz”.

Itt egy rövid közjáték erejéig visszatért a forgatókönyv a rendezvény fő témájához, a gyerekekhez. Bejátszottak egy Duna TV-s felvételt a Felszállott a páva gyerekverziójának énekes győzteseiről, a Haraszti ikrekről és családjukról, majd kihívták a mikrofonhoz az ikreket, illetve szüleiket. Budaházynak ez újabb alkalom volt, hogy ismét a gyerekvállalás fontosságáról beszéljen, majd az ikrek is énekeltek egyet, teljesen profin, olyan hangerővel, hogy mikrofon nélkül is jóval erősebb volt a hangjuk, mint bármelyik másik felszólalóé.Ez utóbbi azért is vált egyre fontosabbá, mert ekkor következett a szünet, visszatérve pedig – legalábbis hangulatra – teljesen kicserélődött a közönség. Innentől a felszólalók mellett hangosan beszélgettek, bekiabáltak, beleröhögtek páran. Ami egyrészt annak is köszönhető, hogy a második blokkban három külföldi vendég szerepelt, a tolmácsolást végző radikális magzatvédő Alfa Szövetség elnöke, Téglásy Imre finoman szólva nem volt a helyzet magaslatán, sokszor segíteni kellett neki a fordításban. És ez még úgy se ment könnyen, hogy ehhez az első sorba ültetett maga elé három embert, akik viszont vele szemben teljesen jól tudtak angolul. Mivel azonban sokszor félrefordított, a közönség angolul tudó tagjai is bekiabálták a helyes megoldást.

Az első külföldi felszólaló Nick Griffin, a Brit Nemzeti Párt korábbi elnöke volt, akinek a konferencia legerősebb mondatait köszönhették a résztvevők. Szerinte például Londonban és Birminghamben már kisebbségben vannak az angolok (igaz, a hivatalos 2011 népszámlálás mást állít), és ez annak is köszönhető, hogy


a muszlimok és az afrikaiak anyasági segélyen, a britek pedig a temetőben vannak.

Egy másik mondatában pedig az európai népesség legalább harmadának kipusztulását eredményező bubópestishez hasonlította a migránsválságot.

Dicsérte ő is Orbánt a kerítésért, de mint mondta, az csak az első lépés, ugyanis az ennek köszönhető belső vákuumban tovább terjeszkednek az itt élő muszlimok és afrikaiak, ami szintén nem lenne jó. A probléma szerinte annak is a következménye, hogy a politikusok félnek attól, hogy egy mondatuk nem lesz politikailag korrekt, pedig „ki kell jelenteni: fehér rasszú, keresztény gyerekeket akarunk!” Erre nagy tapsot kapott, de mint mondta, nem most kellett volna a taps, hanem ezután: „És nem muszlimokat, arabokat és cigányokat!”

A megoldás Griffin és szintén fasiszta kollégája, a britet követő olasz, Roberto Fiore szerint még egy lépéssel hátrébb van, mint azt a Fidesz gondolja. Ők ugyanis nem a ipart erősítenék meg, hanem az agráriumot, és családi gazdálkodást kellene mindenkinek folytatnia.


Isten ajándéka a magyar gyermek, Konferencia, nemzeti népesedési konferencia, Nick Griffin

Nick Griffin


Griffin szerint Magyarországon telepedhetnének le a dél-afrikai búr csoportok is a népirtás elől, majd jöhetnek a franciák, németek, angolok is, hiszen csak ide tudnak majd menekülni az országukat sújtó dzsihád elől.

A szélsőséges politikus mintha egy csapot nyitott volna meg, ezután egy rövid „dokumentumfilmet” játszottak le, amely arról szólt, hogy a fehérek halálát akarják (az nem derült ki, hogy kik), és hogy egy „antifehér” mozgalom tagjai azok, akik rasszizmussal vádolnak bárkit is. Csakhogy nem lehet rasszizmusnak nevezni azt, hogy a fehérek által uralt életteret továbbra is a fehérek birtokában akarják tudni.


Amikor rasszistának neveznek, csak válaszold azt, azért mondod, mert fehér vagyok.

Ehhez képest Roberto Fiore egész enyhe beszédet mondott. Az abortusszal kapcsolatban azt, hogy milyen érdekes, hogy Olaszországban szinte pont annyi bevándorló él, mint ahány abortuszt elvégeztek. Az európai helyzet súlyosságát pedig azzal próbálta érzékeltetni, hogy amikor a törökök megpróbálták megtámadni Európát, akkor visszaverték őket, mert az európaiak túl jó harcosok voltak (mondjuk ezt fura felhozni a 150 évig török megszállás alatt állt Magyarországon). Mostanra viszont változott a helyzet, már nem vagyunk olyan jó harcosok, ugyanis három fegyverrel is nyerésre állnak ellenünk: a népességcsökkenéssel, a bevándorlással és az abortusszal.

Az utolsó felszólaló a skót származású életvédő, James Dowson volt, előtte azonban még két dolog is történt. Először is átadták a vándorbölcsőt.

A vándorbölcsőt most először sorsolták ki, a Facebookon lehetett rá jelentkezni, bár én nem találtam a nyomát. A bölcső, egy erdélyi fafaragó munkája, idáig a Jancsó családot, vagyis Budaházy Edda családját boldogította, ebben cseperedett mindhárom gyermekük. A nyertes egy február 29-én született kisfiú apukája, akitől végre megtudtuk, hogy mi értelme az egésznek: a népességcsökkenés előmozdításának, az abortusz reklámozásának és a tervezett bevándorlásnak, más ugyanis erre nem reflektált egyáltalán. Hát az, hogy a magyarok és a fehér faj az utolsó, aki még képes gondolkodni.


Isten ajándéka a magyar gyermek, Konferencia, nemzeti népesedési konferencia


Ezt követően jött a magyar kokárdát viselő Dowson, aki egyből egy filmet kezdett el lejátszatni, ebben az országok születési rátájáról és a bevándorlók számáról volt szó, majd gyorsan át is tért egy fikcióra, hogy milyen lesz Európa 2035-ben. Nem egy jó hely. Polgárháború mindenhol, az őslakos európaiak kisebbségben, de azért még lesznek olyanok, akik harcolnak a hatalmat átvevő dzsihadista feketék és arabok ellen. Például a Magyar Gárda, amelynek a nevét nem mondták ki egyszer sem, de többször is képeket mutattak róla.

Dowson szerint „Európa nemcsak hogy háború előtt áll, hanem már elkezdődött a háború”, valamint hogy ha Izrael, Oroszország és az Egyesült Államok nem bombázna, akkor nem érkezne annyi migráns. Ő volt az is, aki a külföldi felszólalók között a leginkább gondolt arra, hogy Magyarországon fog beszélni.

Például egyenesen Orbán Viktornak címzett egy mondatot:


Köszönöm, hogy adsz pénzt a gyerekek után, de ha valóban szereted a hazádat, akkor le kell állítanod az abortuszt!

A menekültválságról pedig azt mondta, Németország és Anglia csak tördelte a kezét tavaly, amikor a magyarok már tettek is valamit ellene.

Aztán magyarul próbált meg több mondatot is elmondani, először azt, hogy az első szabály: „Magyarország a magyaroké!” Beszédét pedig azzal zárta: „Isten áldja a magyarokat! Talpra, magyar!”

Már leült, amikor eszébe jutott, hogy valamit elfelejtett. Átadni Budaházy Eddának azt a szál virágot, amelyet nemcsak neki szánt, hanem a magyar nőknek, amiért szülnek.

Ekkor esett le: az egész konferencián egy nő sem beszélt Budaházyn kívül, se az abortuszról, se a népességfogyásról. Mindenesetre megtudtuk legalább azt, hogy kinek hány gyereke van (Fiorénak a legtöbb, összesen 11), de még azt is, hogy a közönség soraiban ült egy 16 gyerekes családapa is. Lehet, hogy ott volt a felesége is, de őróla nem esett szó.