Felturbózhatja a csészealjészleléseket a nagy ufónapi bulizás

Forrás: Kobal

-

Egy új statisztika rombolni látszik az ufóhívők hitelét. Valamiért épp a gőzkieresztő pénteki estéken látják a legtöbb földönkívülit. De nem kell hinni a csészealjakban ahhoz, hogy valaki a hét bármely napján bulizzon. Különösen alkalmas lehet erre a mai ufó világnap – hogy az észlelések megugrásával is igazolja létjogosultságát.


Kedves olvasók, vagy ma vagy június 24-én volt a World UFO Day, a világ ufóhívőinek napja. Valamit egészen biztosan elmond a világról, hogy egy hét eltéréssel rögtön két nap is van, és nincs egyetértés abban, hogy melyiket kell megülni. A június 24-i időpont az első amerikai ufóészlelésnek állítana emléket, július másodikán viszont a roswelli incidens történt. Már ha, ugye, történt bármi Roswellben.Ha esetleg a fenti két emléknappal nem érik be, március 15-én is lehet bulizni. Ekkor van az először 1953-ban megünnepelt World Contact Day. Ez minden emléknap legufósabbika. Úgy lehet tevékeny részese, ha egy viszonylag hosszú, a csillagközi civilizációkhoz intézett kérésre fókuszál – és esetleg zsolozsmázza is. A napot kitaláló International Flying Saucer Bureau meglátása az volt, hogy ha elegen gondolnak egy üzenetre, azt a fejlett civilizációk valahogyan csak el tudják fogni.


A WorldUfoDay.com szerint ma az ufónemhívő ismerősök agyát kell mosni repülő csészealjas sztorikkal, ufórajongókkal kell kerti partizni az eget nézve, és – kreatív ötlet – csészealjas pólót, valamint frizbit kell festeni. Az esti közös mozizáshoz egész komoly listát is ajánlanak.És ha kijózanodunk a mámorból?

Most, hogy így megbeszéltük, hogyan kell örülni az ufóknak, el kell szomorítsam önöket.


Az Economist átnézte az amerikai National UFO Reporting Centre nonprofit csészealj-regisztrációs szervezet adatait és arra jutott, hogy a leggyakrabban nyáron, pénteken és azon belül pedig este tűnnek fel a földönkívüliek. Azaz pont akkor, amikor az emberek bulizni mennek, és megisznak – maximum – tíz tequilát. Az Economist szerint például a Jupiter és a Vénusz együttállása során feltűnő fényes égi jelenséget nem nehéz csészealjnak nézni, különösen pár sör után.

A másik logikus magyarázatot, amely szerint az ördögien ravasz földönkívüliek akkor jaszkariznak a csészealjaikkal, amikor mindenki részeg, persze kihagyta a lap. Kinek állhatott ez érdekében?


És végül egy magyar ufóészlelés