Felrúgott az ellenőr egy bliccelő lányt Szegeden

Fotó: MTI / Kelemen Zoltán Gergely

-

Nem volt nála sem jegy, sem bérlet. Amikor elszaladt az ellenőrzés elől, dulakodás tört ki közte és az ellenőr között.


Egy Facebook-csoportban írt először az egyik szemtanú arról, hogy vasárnap délelőtt egy ellenőr üldözni kezdett egy fiatal lányt, majd felrúgta. A lány métereket csúszott az aszfalton. Az eset szemtanúi kérdőre vonták az ellenőrt, aki azonban a bejegyzés szerint a lányt lekurvázta, és a többiekkel is minősíthetetlenül beszélt.

A Szeged.ma úgy tudja, hogy az ellenőr elől menekülő lány rendőrségi körözés alatt állt, mert korábban megszökött egy nevelőotthonból.

A rendőrség a lapot arról tájékoztatta, hogy Szeged belvárosában vasárnap a délelőtti órákban az ellenőr a jegyeket és bérleteket vizsgálta, az egyik utas azonban nem tudott utazásra jogosító okmányt felmutatni és ellenállást tanúsított a jegyellenőrrel szemben. Az ellenőr rendőri segítséget kért, ekkor a jegy nélkül utazó lány elszaladt a helyszínről. A jelenlegi adatok alapján az ellenőr a lány után szaladt és dulakodás alakult ki köztük. A Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset összes körülményét, jelenleg is folyik az adatgyűjtés és a tanúk meghallgatása.