Félmilliós büntetést kapott az Újpest, elnöke máris kifakadt

-


Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a lila-fehér szurkolók kirívó sportszerűtlensége miatt kapott súlyos büntetést a fővárosi klub a szövetség fegyelmi bizottságától. Az újpesti drukkerek a hétvégi, Vasas elleni mérkőzésen többször, hosszabb ideig szidalmazták a Ferencvárost, valamint az MTK vezetőjét, Deutsch Tamást (aki korábban lelilamajmozta Wintermantel Zsolt szintén fideszes politikust, az Újpest elnökét), valamint megbotránkoztató rigmusokat skandáltak egy másik nemzettel, a románokkal kapcsolatban.


Wintermantel gyorsan visszaszólt

Mai Mlsz: "Az újpesti szurkolók a mérkőzésen többször, hosszabb ideig szidalmaztak egy másik sportszervezetet (a Ferencv...

Posted by Wintermantel Zsolt on 2015. július 28.

Az angyalföldi csapatot 50 ezer forintra büntette meg az MLSZ rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértése miatt. A Vasas kiállított játékosát, Tomislav Pajovicot egy bajnoki mérkőzésre eltiltották.

A szövetség ugyanakkor kiemelte, hogy "az OTP Bank Liga 2014-2015-ös idényének tavaszi szezonjában tapasztalt pozitív tendencia az új idényben is folytatódik", az új szezon első fordulóiban ugyanis az fb-nek a korábbinál kevesebb esetben kellett elmarasztaló ítéletet hoznia szurkolói szabályszegések miatt.