Félmillió forint a legolcsóbb jegy a Mayweather–Pacquiao-meccsre

Fotó: Béla Fotós

-

A pénzdíj mellett a jegyárak és a tévés tarifák is csillagászatiak a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott sportoló, az amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao mérkőzésére, amelyet május 2-án vívnak a felek Las Vegasban.


Minden idők legjobban fizető bokszmeccse Mayweathernek legalább 120, Pacquiaónak pedig minimum 80 millió dollárt garantál.

Aki a helyszínen szeretné látni a nagy csatát, az 1500 dollártól (428 ezer forint) 7500 dollárig (2,1 millió forint) terjedő belépők közül választhat, a tévénézőknek pedig egyszeri 90-100 dollárt kell kifizetniük.

Az MGM Grand Hotelben sorra kerülő összecsapást váltósúlyban rendezik, s tétje három világbajnoki öv lesz, amelyből jelenleg kettő – a WBC-é (Bokszvilágtanács) és a WBA-é (Bokszvilágszövetség) – az amerikai, egy pedig – a WBO-é (Bokszvilágszervezet) – a Fülöp-szigeteki ökölvívó birtokában van.

A 38 éves Mayweather eddigi mind a 47 profi meccsét megnyerte, míg a 36 esztendős Pacquiao mérlege 57 győzelem, öt vereség és két döntetlen.


Ő Mayweather, a fenti képen ellenfele, Pacquiao