Fellebbez az MLSZ a zárt kapus büntetés ellen

Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

-

Ha ezt elutasítják, még mindig vehet egy utalványt az utolsó, görög–magyar Eb-selejtezőre.


Elkezdődött a belépők árusítása a magyar válogatott október 11-i, görögök elleni, pireuszi Eb-selejtezőjére. A jegyekre váltható utalványokat péntek 12 órától lehet megvásárolni 3500 forintos egységáron a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig a Ticket Express három budapesti és többi vidéki irodájában a személyes adatok megadásával, szurkolói kártyával és anélkül.

Az utalványokat október 1. és 9. között lehet jegyekre váltani az igazoló iratok bemutatása mellett a Ticket Express Syma jegyirodában, hétköznap 10 és 17 óra között.

A mérkőzés napján a találkozónak otthont adó Karaiszkakisz Stadion vendégszektorának jegypénztárában átvételi pont nyílik, itt szintén belépőkre lehet váltani az utalványokat útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal.

„A Feröer elleni, október 8-i, hazai selejtezőre az UEFA zárt kapus büntetést szabott ki, azonban a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbezett az ítélet ellen. Amennyiben az európai szövetség másodfokon megerősíti a büntetést, az MLSZ haladéktalanul megkezdi a korábban megvásárolt jegyek árának visszatérítését” – írja a szövetség.

A magyar válogatott jelenleg a pótselejtezőt érő harmadik helyen áll az F csoportban, de még van esély a biztos részvételt jelentő első két hely megszerzésére is, illetve a csapat lehet még legjobb csoportharmadik, ami szintén Eb-részvételt eredményezne.