Felismerte a lopott bicaját, leütötte az orgazdát, ő lett gyanúsított

Fotó: Getty Images / Alex Wong

-


A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat T. Attila 29 éves nagyatádi lakos ellen önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, írja a police.hu

A férfinak a sértett vasárnap délelőtt a belvárosi Veres Pálné utcában megvételre kínált egy kerékpárt, amelyben T. Attila felismerni vélte saját, korábban ellopott biciklijét. Amikor visszakövetelte azt a sértettől, szóváltásba keveredtek. A vita során a férfi a menekülő sértettet többször bántalmazta, aki ennek során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A sértett bemenekült a támadó elől egy közelben lévő közértbe, és segítséget kért az ott dolgozóktól, akik értesítették a rendőrséget, valamint a mentőszolgálatot.

A sérültet a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálatok céljából kórházba szállították. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt a belvárosi járőrök a helyszín közelében felismerték, majd igazoltatása után elfogták. Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságán.

Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.