Felhívta a rendőrséget, mielőtt magukra gyújtotta volna az autót

-

HÁTTÉR

A mellette ülő volt párját összeszurkálhatta már ezt megelőzően.


Múlthét pénteken egy kiégett autóban két holttestet találtak Újpalotán. A Blikk kiderítette, P. István már hónapok óta zaklatta a mellette ülő volt párját, K. Boglárkát, mielőtt magukra gyújtotta volna az autót, megkéselhette a nőt. A két holttest azonban úgy megégett, hogy még nem lehetett teljesen bebizonyítani, mi okozta a nő halálát, egy kést azonban találtak a kocsiban.


A korábban tűzoltóként dolgozó férfi úgy ismerte meg a kétgyerekes nőt, hogy németre tanította. Egymásba szerettek, de K. Boglárka tavaly ősszel elhagyta, ezt a férfi nem tudta feldolgozni. P. Istvánt ismerősei „labilis idegzetűnek” titulálták a lapnak, ha valamilyen sérelem érte, öngyilkossággal fenyegetőzött.

Azt nem tudni, mi volt a pontos forgatókönyv, az is lehet, hogy a nőt még a lakásában megölte a férfi, de az is, hogy később az autójában. Az viszont biztos, írta a lap, hogy mielőtt magukra gyújtotta volna az autót P. István, felhívta a rendőrséget, hogy a nő kisfiát és kislányát a lakásba zárva hagyta.


VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!