Felettesét átverve jutott fegyverhez a gyilkos rendőrnő

-

HÁTTÉR

Előbb kisfiával majd magával is végzett a labilis idegzetű nő.


A Blikk szerint a februárban fiával és önmagával is végző rendőrnő két éve vált pszichésen instabillá, amikor édesapja meghalt, férje pedig elhagyta. Ezt kollégái is észrevették, több mint másfél évig nem csatolhatott pisztolytáskát az övére. Decemberben azonban újra munkába állhatott, mert úgy tűnt, jobban van.


Egy rendőrtiszt azt mondta a lapnak, eljárás indult az ellen a hölgy ellen, aki aláírta a rendőrnő pszichológiai alkalmasságát bizonyító dokumentumot.

A nő a fegyverhez úgy jutott, hogy - noha aznap nem kellett volna bemennie a rendőrőrsre – azt hazudta az ügyeletes tisztnek, hogy van egy fontos ügy, amelyben intézkednie kell, így megkapta a fegyvert. A fegyvert azonban hazavitte, és előbb gyermekével, majd magával is végzett. A nő a Blikk szerint búcsúlevelet írt, amiben arról írt, hogy társként, anyaként és rendőrként is csődöt mondott


VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!