Félelmetes betegségeket győzött le Ferjáncz Attila

-

Évek óta küzdött folyamatosan súlyos betegségekkel az egykori ralis bajnok, ám most már otthon lábadozik, kis segítséggel lépcsőzni is tud.


Három éve egy daganatos betegséggel indult az egykori ralibajnok, Ferjáncz Attila hosszas kínszenvedése. Miután megműtötték, bakteriális fertőzést kapott, majd agyérgyulladás és szívritmuszavar miatt került veszélybe az élete.

„Egyre jobban erősödök, már nagyobb távolságokat teszek meg háromlábú botommal, és kis segítséggel lépcsőzni is tudok – közölte a jó hírt a hazai autósport-szövetség egykori elnöke a Facebook-oldalán. – Remélem, hogy már nincs olyan messze az az idő, amikor segítség nélkül is el tudok boldogulni! Szeretett családom körében élvezem a nyarat, mindig örülök kedves barátaimnak, akik gyakran látogatnak és jókedvükkel felvidítanak.”

Ferjáncz 23 Eb-futamot nyert meg versenyző korában, volt Eb-bronzérmes is. Most egy távolabbi tervet is dédelget: „A jövő év tavaszára szeretnék annyira megerősödni, hogy komolyabb terveim is lehessenek. Aztán júliusban jön a következő születésnapom, a hetvenedik, az lenne az igazi, ha azt nagyobb baráti társaságban ünnepelhetném.”


Drága Barátaim, Ismerőseim! Köszönöm a rengeteg érdeklődést és jókívánságot.Egyre jobban erősödök,már nagyobb távolsá...

Posted by Attila Ferjáncz on 2015. augusztus 27.