Fél nap alatt már 7 ember halt meg az utakon

-

Péntek este óta gyalogost gázoltak az autópályán, két autó és egy motor árokba hajtott, egy személygépkocsi autóbusszal ütközött: a mérleg 7 halott és 5 sérült – olvasható a rendőrség honlapján közzétett hírekben.


Még péntek este autóbusz és személyautó ütközött a 81-es úton. Az autóban hárman ültek, ketten azonnal, egyikük pedig a kórházban halt meg.

Éjjel fél 12 körül az M3-as autópálya 224. kilométerszelvényében, Nyíregyháza közelében ütött el egy autó egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

Éjfél után pár perccel a 8624-es számú út 11+750 kilométerszelvényénél, Horvátzsidány térségében sodródott árokba egy gépkocsi; egy férfi életét vesztette, és további két személy megsérült.

Szombaton hajnalban Szabadszálláson egy motoros tért le az útról az 5203-as számú út 46-os kilométerszelvénye közelében. A motor az árokba csapódott, vezetője a helyszínen életét vesztette, utasa megsérült.

Korán reggel a 3705-ös számú úton Encs és Gibárt között borult árokba egy Renault. A sofőr súlyos, a mellette ülő utas könnyebb sérüléseket szenvedett, míg a hátsó ülésen utazó férfi kizuhant az autóból, és meghalt.