Fejbe szúrta a Slipknot gitárosát a testvére + Burzum és az igaz nők

-

Játszottak egymással, kórházba kerültek. Bónusz videónkban Varg Vikernes arról beszél, hogyan nyerjük meg magunknak az igaz hölgyeket.


Kórházba szállították a nyitóképünkön látható Mick Thomsont, a Slipknot gitárosát, miután a testvére, Andrew fejbe szúrta egy késsel. Részegek voltak, és feltehetően játszottak, épp ezért nem valószínű, hogy a rendőrség bárkit letartóztat.

Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, mindkettőjükön súlyos, de nem életveszélyes szúrásnyomokat találtak, Mick Thomson feje hátul sérült meg. Mindkettőjüket kórházba vitték. Állítólag egyikük sem volt túl együttműködő a hatóságokkal.Csak lazán kapcsolódik ide, de a gyilkosságért és templomgyujtogatásért börtönviselt, illetve zsidó- és muszlimellenes publikációi miatt felfüggesztett börtönt kapó (továbbá a tömeggyilkos újnáci Anders Behring Breiviknek írt szimpatizáns nyílt levele után merénylet előkészítésével majdnem, de végül nem vádolt) Varg Vikernes (Burzum) a napokban tett ki egy videót a YouTube-ra, amelyben arról mesél, hogyan találhatjuk meg magunknak az igazi nőt, aki nehogy azt higgyük, hogy csak úgy az ölünkbe pottyan, meg kell érte dolgozni. Vikernes szerint hősnek kell lenni, a szó hagyományos, mese- és hőskölteménybeli értelmében.

És akkor majd kedvünkre válogathatunk a legjobb és legtisztább nők közül.