Ezt tudja a SzülinApp

Fotó: Getty Images/iStockphoto / ChamilleWhite / Getty Images/iStockphoto / ChamilleWhite

-

Mától tíz napon keresztül ingyenesen letölthető az okostelefonokra a SzülinApp navigációs rendszer alternatív útvonalakkal, parkolási lehetőségekkel, automatikus újratervezéssel.


Tíz napig ingyenesen letölthető az okostelefonokra az iGO limitált kiadású, születésnapi Navigációja, a SzülinApp, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza.

A SzülinApp az alapvető navigációs funkciókat kínálja, alternatív útvonalakat, parkolási lehetőségeket és automatikus újratervezést. Egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő. A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között.

Az iGO Navigáció legelső verzióját 4 programozó fejlesztette ki egy kis budapesti lakásban – innen indult hódító útjára 2005-ben. Jelenleg 770 embernek ad munkát az egykori garázscég, és további 200 ember felvétele a cél 2015-ben. Az NNG jelenleg 8 országban tart fenn irodát, és globális szinten meghatározó szereplője a navigációs iparágnak. Több, mint 30 autómárka modelljeiben működik iGO Navigáció, népautóktól kezdve luxus sportautókig minden kategóriában, a 20 milliót is meghaladja azoknak a felhasználóknak a száma világszerte, akiknek az NNG terméke mutatja az utat minden nap.